Business Development Associate

Vacature

Kom jij ons team versterken als business development associate?

Voor onze groeiende organisatie met kantoor in Den Haag zijn we op korte termijn op zoek naar een Business Development Associate.

Het bedrijf

Conceptional is een snel groeiend internationaal opererend F&B Adviesbureau. Wij zijn creative minds in F&B strategy en solutions. Wij ontwikkelen, optimaliseren en implementeren F&B Concepten en gebieden. Dit doen we op basis van een duidelijk neergelegde visie en strategie waarbij we op zoek gaan naar de essentie en doel van concept, opdrachtgever dan wel gebied. Verder ondersteunen we onze internationale opdrachtgevers bij het verbeteren van hun operaties, performance en bij het kiezen en realiseren van het gewenste groeipad. Daarnaast zetten we onze expertise in bij fusies en overnames in de F&B Sector.

De functie

In samenwerking met de partners ben je verantwoordelijk voor het gehele sales proces, verscherp je continue onze proposities en ondersteun je dit door de benodigde marketing & communicatie strategie in te vullen en uit te voeren. We verwachten van je dat je na een eerste introductie-periode een grote mate van zelfstandigheid pakt in deze rol. Aandachtsgebieden zijn primair Europa en het Midden Oosten,  secundair Azië en Noord-Amerika.

Je beschikt minimaal over een afgeronde opleiding op Bachelor- dan wel Masters-niveau en hebt een aantoonbaar track-record van minimaal 5 jaar in een internationale omgeving. Verder ben je vertrouwd met consultative selling in een dienstgerichte markt.

Je beschikt over een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift en bij voorkeur nog een aanvullende Europese taal (Frans, Duits, Spaans). Verder als Apple-adepten werken we met de Apple-Office Suite. Maar het allerbelangrijkste vinden we je hands-on mentaliteit, enthousiasme, gedrevenheid en ondernemerschap op basis van een gedegen, gestructureerde en zorgvuldige aanpak en de passie om met een jong, dynamisch en groeiend team onze onderneming substantieel uit te bouwen.

Samen zoeken we de juiste mix tussen aanwezig zijn op kantoor, werken, brainstormen met het team en het werken vanuit je home-office dan wel en-route.

Soort dienstverband: fulltime 32/40 uur

Interesse? Bel ons op +31702055688 of stuur een e-mail naar info@conceptional.nl.