Administratief office Manager

Vacature

Kom jij ons team versterken als administratief office manager?

Voor onze groeiende organisatie met locatie in Den Haag zijn we op korte termijn op zoek naar een Administratief Medewerker/Office Manager

Het bedrijf

Conceptional is een internationaal opererend F&B Adviesbureau. Wij ontwikkelen, optimaliseren en implementeren F&B Concepten en gebieden. Dit doen we op basis van een duidelijk neergelegde visie en strategie waarbij we op zoek gaan naar de essentie en doel van concept, opdrachtgever dan wel gebied. Verder ondersteunen we opdrachtgevers bij het verbeteren van hun operaties, performance en bij het kiezen en realiseren van het gewenste groeipad. Daarnaast zetten we onze expertise in bij fusies en overnames in de F&B Sector.

De functie

In deze functie verricht je zelfstandig diverse administratieve werkzaamheden en biedt je ook ondersteuning aan het team als Office Manager. Administratievewerkzaamheden omvatten zowel financiële administratie als ook de hr-administratie. Lichte werkzaamheden op secretarieel gebied vallen ook onder de verantwoordelijkheden. De functie is uitvoerend en organisatorisch van aard en heeft zowel interne als externe contacten. Je rapporteert direct aan de Managing Partner.

Je beschikt minimaal over een afgeronde opleiding op Office Management MBO-niveau en hebt daarnaast ruime werkervaring opgedaan binnen een vergelijkbare functie (minimaal 3 jaar). Tevens beschik je over een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. Kennis van en ervaring met het administratieprogramma Exact is vereist. Beheersing van Microsoft Word en Exact dan wel Apple Pages en Numbers is gewenst. Kennis van administratieveprocedures, beginselen van boekhoudkunde en relevante wetgeving is tevens een pre. Maar het allerbelangrijkste vinden we je enthousiasme als steunpilaar voor het gehele team.

We schatten op dit moment in dat deze functie 8 tot 12 uur per week vereist. Er is ruimte voor verdere groei in uren in relatie met de verwachte groei van ons bedrijf.

Soort dienstverband: Parttime

Interesse? Bel ons op +31702055688 of stuur een e-mail naar info@conceptional.nl.