Senior Concept Developer

Jeanne Dinkgreve

Enthousiast, analytisch, open, gedreven, samenhang creëren, positief kritisch.

Over Jeanne,

Jeanne Dinkgreve is senior consultant bij Conceptional en heeft 10 jaar ervaring op het gebied van advies en conceptontwikkeling in de markt van eten en drinken. Jeanne heeft ruime nationale en internationale ervaring met projecten variërend van conceptontwikkeling tot placemaking.

Jeanne is een verhalenverteller in hart en nieren, wat betekent dat ze zich richt op de creatie en/of het narratief van het merk en de essentie van het concept. Hierdoor kan de verdere ontwikkeling van concepten, merken en bedrijven worden uitgevoerd vanuit een holistische visie. Zij vertaalt. Ze vertaalt merken en concepten naar echte persoonlijkheden, waar gasten zich in kunnen herkennen en koppelt dit aan de gewenste design-directie, zodat alle elementen bouwen aan dat overkoepelende merk- en conceptverhaal.

Jeanne is de drijvende kracht achter de Sustainable Food Route en ondersteunt onze klanten bij het definiëren van hun huidige status, toekomstige rol en roadmap in onze gezamenlijke Sustainability Challenge.