Met enthousiasme werken we al jaren met verschillende partijen in binnen en buitenland samen. We zijn actief op verschillende gebieden van travel, shopping experience, leisure, hospitality & catering tot aan education & care en theaters & congresses. Met trots presenteren wij u onze partners en samenwerkingen.

Trotste partners en samenwerkingen

Wat vinden onze klanten

Het was een plezier om samen te werken met het professionele team van Conceptional. Ze hebben het beste uit ons gehaald! Dank! ;-)
Ralf Knikkenberg Manager Catering - Rotterdam Ahoy
Wat Conceptional bijzonder maakt is dat zij heel goed in staat zijn om op strategisch niveau mee te denken, om de vertaling te maken naar een conceptplan en om vervolgens van daaruit de volledige en integrale operationele invulling van een concept te maken.
Mark Hartmans Commercieel Directeur - Albron Catering
Conceptional is voor ons als de Spiegel van de stiefmoeder van Sneeuwwitje. Eerlijk, open en direct en heeft op elk niveau medewerkers die ons nog mooier en beter kunnen maken.
Fons Jurgens CEO - De Efteling
Met Conceptional heb ik een partner gevonden die mij helpt op zowel strategisch, tactisch als operationeel vlak. De holistische kennis van het Conceptional team en de inzichten van de markt zijn zeer waardevol gebleken in alle projecten. Hun betrokkenheid en flexibiliteit maken dat zij echt onderdeel uitmaken van ons team
Niko Vanderschelden Head of Operations Development - Roompot
Conceptional is een van de beste F&B Strategy Consulting bedrijven. Niet alleen vanuit het oogpunt van Placemaking & Concept Development, maar ook vanwege hun expertise op het gebied van F&B operations. Als u een nieuw project wilt starten, aarzel dan niet om contact op te nemen met Conceptional
CJ LiveCity Experience Design Department