Over Conceptional

We create F&B concepts and places that understand and surprise you and your guests.

Meet the team.

Ons team heeft jarenlange ervaring in het ontwikkelen van nationale & internationale hospitality concepten en merken, door te werken op diverse locaties in Nederland en in het buitenland.

Reoewein Niesten

Founder & CEO

Omdenker, bevlogen, bruggenbouwer, onderhandelaar, internationaal netwerker

Fred van Aken

Managing Partner

Ondernemend, analytisch, conceptueel denker, realistische positivo, team-bouwer, betrokken

Dirk van den Wijngaard

Creative Director

Open-minded, leergierig, no-nonsense, doorzetter, commercieel

Jeanne Dinkgreve

Senior Concept Developer

Enthousiast, analytisch, open, gedreven, samenhang creëren, positief kritisch.

Edwin Spruijt

Senior Concept Developer

Verbindend, Commercieel, Ondernemend, Resultaatgericht, Zelfstandig, Analytisch & Punctueel

Ronald Groen

Senior kitchen specialist

Internationaal denken, praktijkgericht, actief participerend, resultaat gericht

Cynthia de With

Medior Concept Developer

Resultaatgericht, optimistisch, enthousiast, gestructureerd, creatief

Wessel Driessen

Medior Concept Developer

Analytisch, Creatief, Gedreven, Positief en Leergierig

Merel van der Meij

Associate Concept Developer

Zorgzaam, Enthousiast, Teamgenoot, Gepassioneerd, Doorzettingsvermogen

Hidde Verschuren

Associate Concept Developer

Creatief, gastvrij, enthousiast en altijd in voor nieuwe uitdagingen.

Carole Lionet

Associate Concept Developer

Creatief, empathisch en enthousiast

Creative Minds in F&B Strategy and Solutions

CONCEPTIONAL

analyse. amaze. enjoy.

Conceptional ontwikkelt, optimaliseert en begeleidt Food & Beverage concepten van analyse tot en met implementatie voor meer dan 150 projecten. Om een goed Food & Beverage concept of gebied te ontwikkelen werken we met zowel het hoofd als het hart. Het hoofd geeft ons het analyseren, de logica, het praktisch denken, het procesmanagement. Tegelijkertijd geeft het hart ons creativiteit, smaak, gevoel, empathie, het onverklaarbare, de menselijke factor. Wij willen u en uw gasten begrijpen en verrassen. Wij helpen u F&B concepten, brands en F&B ruimtes te ontwikkelen die de investering meer dan rechtvaardigen.

 

Betrokken van analyse tot en met implementatie

Jarenlange ervaring met de internationale foodservice-markt

We spreken de taal van de operator

De juiste balans tussen creatief en commercieel

Wij hebben een duidelijk beeld van de laatste trends & ontwikkelingen

Altijd een betrokken partner

Nieuwsgierig naar wat we voor u kunnen betekenen?

NEEM CONTACT OP