We create F&B concepts and places that understand and surprise you and your guests.
Meet the team.
Ons team heeft jarenlange ervaring in het ontwikkelen van nationale & internationale hospitality concepten en merken, door te werken op diverse locaties in Nederland en in het buitenland.
Reoewein Niesten
Founder & CEO
Omdenker, bevlogen, bruggenbouwer, onderhandelaar, internationaal netwerker
Fred van Aken
Managing Partner
Ondernemend, analytisch, conceptueel denker, realistische positivo, team-bouwer, betrokken
Dirk van den Wijngaard
Creative Director
Open-minded, leergierig, no-nonsense, doorzetter, commercieel
Jeanne Dinkgreve
Senior Concept Developer
Enthousiast, analytisch, open, gedreven, samenhang creëren, positief kritisch.
Edwin Spruijt
Senior Concept Developer
Verbindend, Commercieel, Ondernemend, Resultaatgericht, Zelfstandig, Analytisch & Punctueel
Stefano Zese
Senior Concept Developer
Nieuwsgierig, Kritisch, commercieel, energiek, creatief, blij
Cynthia de With
Medior Concept Developer
Resultaatgericht, optimistisch, enthousiast, gestructureerd, creatief
Wessel Driessen
Medior Concept Developer
Analytisch, Creatief, Gedreven, Positief en Leergierig
Merel van der Meij
Associate Concept Developer
Zorgzaam, Enthousiast, Teamgenoot, Gepassioneerd, Doorzettingsvermogen
Carole Lionet
Associate Concept Developer
Creatief, empathisch en enthousiast
Hidde Verschuren
Associate Concept Developer
Creatief, gastvrij, enthousiast en altijd in voor nieuwe uitdagingen.
Ronald Groen
Senior kitchen specialist
Internationaal denken, praktijkgericht, actief participerend, resultaat gericht
Creative Minds in F&B Strategy and Solutions
CONCEPTIONAL
analyse. amaze. enjoy.
Conceptional ontwikkelt, optimaliseert en begeleidt Food & Beverage concepten van analyse tot en met implementatie voor meer dan 150 projecten. Om een goed Food & Beverage concept of gebied te ontwikkelen werken we met zowel het hoofd als het hart. Het hoofd geeft ons het analyseren, de logica, het praktisch denken, het procesmanagement. Tegelijkertijd geeft het hart ons creativiteit, smaak, gevoel, empathie, het onverklaarbare, de menselijke factor. Wij willen u en uw gasten begrijpen en verrassen. Wij helpen u F&B concepten, brands en F&B ruimtes te ontwikkelen die de investering meer dan rechtvaardigen.
Betrokken van analyse tot en met implementatie
Jarenlange ervaring met de internationale foodservice-markt
We spreken de taal van de operator
De juiste balans tussen creatief en commercieel
Wij hebben een duidelijk beeld van de laatste trends & ontwikkelingen
Altijd een betrokken partner