Leisure

Opening Vers & Verantwoord locaties

De Efteling heeft Conceptional gevraagd een concept module te ontwikkelen voor het Vers & Verantwoorde aanbod ...

december 20, 2017

Op 13 december 2017 is het zelfbedieningsrestaurant Octopus heropend met de concept module Vers & Verantwoord! De Octopus is de laatste van de zes Vers & Verantwoord locaties welke we in samenwerking met de Efteling hebben ontwikkeld. Het concept speelt in op de groeiende vraag naar vers en verantwoord eten en drinken in het attractiepark, passend binnen de Wonderlijke Wereld. 

 

De Efteling heeft Conceptional gevraagd een concept module te ontwikkelen voor het Vers & Verantwoorde aanbod welke in verschillende bestaande restaurants kan worden geïmplementeerd.  

 

Dit concept is doorgevoerd in De Gulden Gaarde, De Gelaarsde Kat, Het Witte Paard, De Verse Oogst, Panorama Self Service en De Octopus. Elk rijk is nu vertegenwoordigd met een eigen Vers & Verantwoorde locatie!

 

  ELKE DAG VERS

 
 

Het concept

Elke dag wordt de Efteling voorzien van heerlijk Vers & Verantwoord eten en drinken. Heel het jaar door wordt er hard gewerkt op het land om de gasten te voorzien van een heerlijke seizoensmaaltijd en alle kabouters helpen mee!

 

Glanzende rijpe appels en glimmende bruine broden, verbouwd en geoogst door de ijverige kabouters van de Efteling! Al deze prachtige producten worden opgehaald door de trein en afgeleverd bij alle Vers & Verantwoord horeca gelegenheden. 

 

De Vers & Verantwoorde producten zijn verdeeld over drie productcategorieën: ‘rijk aan fruit’, ‘rijk aan groenten’ en ‘vers brood’. De door de kabouters vers geleverde producten worden met trots verwerkt in heerlijke vers belegde broodjes, huisgemaakte salades en versgeperste sapjes. De aantrekkelijke presentatie, geïnspireerd op de presentatie van producten op de versmarkt, verleidt de voorbijlopende gast en springt direct in het oog.

 

Keyelementen van het concept zijn: Storytelling, versbeleving en transparantie. Vers bereid met gebruik van verantwoorde ingrediënten.

 

Elke nacht werken de kabouters met liefde en passie aan het verbouwen van voedzame ingrediënten om jou te voorzien van de meest verse en lekkere producten. Je herkent de producten ‘rijk aan groenten’, ‘rijk aan fruit’ en ‘vers brood’ aan het kabouterlogo.

 

Project informatie

Conceptional

M | info@conceptional.nl

T | +31 (0)70 20 55 688

Opdrachtgever | Efteling

Locatie | Europalaan 1, 5171 KW Kaatsheuvel 

Openingsdatum | 13 december 2017

Nieuwsgierig wat we voor u kunnen betekenen?

NEEM CONTACT OP