Hospitality & Catering

Opening Jacobs Douwe Egberts koffiecafé

Op vrijdag 1 september opende Jacobs Douwe Egberts, in samenwerking met Eurest, hun nieuwe koffiecafé in de HAN...

september 14, 2017

Op vrijdag 1 september opende Jacobs Douwe Egberts, in samenwerking met Eurest, hun nieuwe koffiecafé in de Hogeschool Arnhem Nijmegen. In de Hogeschool Arnhem Nijmegen is er bij faculteit Economie & Management een nieuwe ontmoetingsplaats gecreëerd, het koffiecafé. Het koffiecafé is speciaal ontwikkeld voor het hoger onderwijs en biedt alle faciliteiten die de studenten, de medewerkers en gasten zich kunnen wensen. Het creëert de perfecte plek om even te relaxen of juist samen te komen voor een heerlijke barista koffie en wat lekkers.

Het concept

Voor het koffiecafé staat niet alleen de kwaliteit centraal maar ook het gevoel van samenzijn. Zo biedt het concept heerlijke comfortable lounge zitjes om in te relaxen, maar ook lange tafels om af te spreken met vrienden en studiegenoten. Het design is eigentijds en warm met een aantal verrassende elementen. De strakke zwart-stalen constructies gecombineerd met verschillende kleuren hout geven zowel een speels als modern effect. In de visual merchandise wordt de connectie gemaakt met zowel koffie als het element van “leren”, met erlenmeyers met planten, koffiekannen, boeken en zakken met koffiebonen. De heritage van Douwe Egberts komt terug in het opvallende patroon van oude vloeipapiertjes op de koffiemachine. Vloeipapier werd vroeger gebruikt om overvloedige inkt op te nemen. Ook dit patroon geeft een subtiele hint naar de educatieve omgeving. De houten letters op de wand vormen de belangrijke pijlers van het concept:

 

COFFEE, LOVE, DREAM, TOGETHER.

 

Door de modulaire opbouw van de designelementen is het concept flexibel in de opbouw en kan worden aangepast aan de vraag en capaciteit van een hogeschool of universiteit. Daarnaast biedt het concept ruimte om voor eigen invulling van de opleiding, studenten en medewerkers met ruimte voor een prikbord en de inzet van studenten als medewerkers in het concept.

“Blend it like it’s hot”

Koffie, thee en wat lekkers

Het koffiecafé zorgt voor warme sferen die goed passen met de smaken in jouw koffiebeker. De combinatie van kwaliteit en fun maakt dit de perfecte sfeer om samen van te genieten. Het koffiecafé biedt hierbij een passend assortiment dat van gepersonaliseerde koffies tot verfijnde thee smaken loopt, zodat voor iedereen wat wils is. Het aanbod bestaat uit onder andere heerlijke barista lattes, luxe (slow)thee, huisgemaakte iced teas en wisselende specials. Door de grotere gezelschappen kunnen kannen filterkoffie worden afgenomen, gepresenteerd in rode emaillen Douwe Egberts kannen. Iets lekkers bij de koffie of thee? Dat kan! Het koffiecafé biedt een assortiment aan pastries en gebak, gepresenteerd in koffiefilters. Ook kun je hier terecht voor de lunch of een tussendoortje, zoals wraps tot yoghurts.

“Let’s Coffee Together”

Understand all students wishes and Surprise all their expectations.

Nieuwsgierig wat we voor u kunnen betekenen?

NEEM CONTACT OP