Hospitality & Catering

Onze nieuwe service: F&B Performance & Growth

De cirkel is rond met onze nieuwe dienst: “F&B Performance & Growth” Lees hier meer...

juni 19, 2018

Conceptional groeit!

De cirkel is rond met onze nieuwe dienst: “F&B Performance & Growth”

Al vele jaren ontwikkelt, optimaliseert en begeleidt Conceptional F&B-concepten en gebieden van analyse tot en met de implementatie. Beiden bedacht met de twee hoofdingrediënten: het hoofd en het hart. Conceptontwikkeling vormt een belangrijke basis voor de start van een nieuw concept. Echter ook na de implementatie van een nieuw concept zijn er veel uitdagingen waarin we onze opdrachtgevers graag ondersteunen. Met trots presenteren we daarom onze nieuwste dienst: “F&B Performance & Growth”!

F&B Performance & Growth

Je vraagt je vast af, wat houdt deze nieuwe dienst in? Met F&B Performance & Growth analyseert Conceptional de algehele performance van de onderneming en gaat op zoek naar het onbenutte verdienpotentieel. Door het optimaliseren van de winstgevendheid en het versterken van de conceptuele en operationele basis slaan we samen met jou de weg van groei.

 

Het zijn twee processen die op elkaar aansluiten. Tijdens het F&B Performance proces wordt de basis gelegd voor het maximaliseren van de huidige performance en het verdienpotentieel van de huidige portfolio. Ofwel het Plan to Win. Daarna komt het F&B Growth proces, waar we kijken naar de voorwaarden voor groei en langs welke weg dit het beste gerealiseerd kan worden. Het Plan to Grow.

Nieuwsgierig naar onze nieuwe dienst? Klik hier!

De impact

We leveren een plan op wat gedragen wordt binnen jouw gehele organisatie. Om te groeien is namelijk een sterke basis van vertrouwen nodig in de haalbaarheid van het plan. Met het Plan to Win bouwen we een brug tussen de huidige (financiële en operationele) performance en de op korte en middellange termijn haalbare performance. Het Plan to Grow is een concreet plan op basis van het optimale groeipad voor het concept en de organisatie. Na onderzoek van diverse groeiscenario’s en doelmarkten ligt er een totaalplan wat de concrete stappen per functie en de financiële impact hiervan omschrijft. We mobiliseren de aanwezige kennis, passie en energie. Wanneer nodig gaan we daarbij ook het gesprek aan met partners, leveranciers en andere stakeholders van de organisatie. 

Ons doel: we implementeren de opgestelde plannen en zorgen voor de benodigde borging.

Wilt u meer informatie ontvangen over F&B Performance & Growth? Neem dan contact met ons op!

Nieuwsgierig wat we voor u kunnen betekenen?

NEEM CONTACT OP