Hospitality & Catering

New York: The City that never sleeps

Na een tweetal jaren bracht Conceptional weer een bezoek aan “The City that Never Sleeps”: New York City. En de…

juni 13, 2017

Na een tweetal jaren bracht Conceptional weer een bezoek aan “The City that Never Sleeps”: New York City. En de horeca ondernemers van New York hebben inderdaad niet stil gezeten. We ontdekten veel verrassende nieuwe Food & Beverage concepten. We vertellen jullie graag over onze drie favorieten.

Urbanspace VanderBilt – De Nieuwe generatie Food Market

Urbanspace ontwikkelt food markten. Zij stellen creatieve omgevingen samen – plaatsen waar lokale beleidsmakers samenwerken, ideeën uitwisselen en hun waren kunnen tonen aan het grote publiek. Urbanspace heeft als doel de gemeenschap te bevorderen door het transformeren van bijzondere ruimtes in de stad, en bieden hiermee lokale ambachtslieden en ondernemers platfoms om succesvol te worden. Urbanspace biedt een jaar vol met food markten, elk met een steeds vernieuwende line-up aan koks, ambachtslieden en ondernemers. Deze markten worden gebouwd op de meest levendige locaties in New York City, waarmee ze een dynamisch aanbod bieden van eten en design in de meest onverwachte openbare gelegenheden. Hun vaste foodhall, Urbanspace Vanderbilt, biedt het hele jaar 20 Food & Beverage concepten op een iconische ruimte in New York.

“Een dynamisch, divers, nationaal en internationaal Food & Beverage aanbod met een eclectisch design – Urbanspace”

Aantal locaties: 9 food markets
Website: http://urbanspacenyc.com/urbanspace-vanderbilt/ 

Tacombi – Echt Mexicaans eten & drinken

Tacombi is in 2005 gestart met het verkopen van tacos uit een Volkswagen bus op de stranden van Yucatan. Tot op de dag van vandaag is het nog steeds hun doel om de liefde voor de Mexicaanse taco cultuur te delen door middel van hun taquerias. Tacombi’s “food philosophy” is een reflectie van een rijk cultureel erfgoed. Hun doel is het delen en behouden van Mexico’s culinaire tradities met het gebruik van lokale, organische ingrediënten, vrij van antibiotica, hormonen en additieven. Al de producten worden elke dag vers bereid. Tacombi combineert de diversiteit aan smaken van huisgemaakte, Mexicaanse gerechten uit de verschillende culinaire regio’s en serveert ze in alle eenvoud in hun tacos. Op elk van hun locaties vind je de authentieke smaken zoals ze dagelijks worden gegeten in Mexico.

“Huisgemaakte, authentieke, Mexicaanse gerechten – Tacombi”

Aantal locaties: 4 locaties
Website: http://tacombi.com
 

Hu Kitchen – De food revolutie

Hu Kitchen staat voor eenduidig, heerlijk, onbewerkt eten en drinken. En het is ook nog eens goed voor je. Hu Kitchen’s doel is het doorbreken van de Westerse eetcultuur, en de grote spelers die hiervan al jaren profiteren. Ze zijn hiermee het eerste restaurant van hoge kwaliteit welke volledig toegewijd is aan het bereiken van dit doel. Hu Kitchen noemt zichzelf het toevluchtsoord voor alles wat “mens” is. Het is niet enkel een plek om te eten, maar een bestemming. Een betrouwbare partner in het gemeenschappelijke doel om de betekenis van heerlijk eten en een heerlijk leven te herwinnen.

“Get back to human” – Hu Kitchen

Aantal locaties: 2 locaties
Website: https://hukitchen.com

Wilt u meer informatie ontvangen over Food & Beverage concepten in New York? Neem dan contact met ons op en ontvang een trendtour kaart van New York!

Nieuwsgierig wat we voor u kunnen betekenen?

NEEM CONTACT OP