Job Vacancy

Job vacature office manager & personal assistent

Wij zijn opzoek naar een nieuwe Office Manager & Personal Assistent.

februari 14, 2022

Conceptional is een snel groeiend internationaal opererend F&B Adviesbureau. Wij ontwikkelen, optimaliseren en implementeren F&B Concepten en gebieden. Dit doen we op basis van een duidelijk neergelegde visie en strategie waarbij we op zoek gaan naar de essentie en doel van concept, opdrachtgever dan wel gebied. Verder ondersteunen we opdrachtgevers bij het verbeteren van hun operaties, performance en bij het kiezen en realiseren van het gewenste groeipad. Daarnaast zetten we onze expertise in bij fusies en overnames in de F&B Sector.

Voor onze groeiende organisatie zijn we op korte termijn op zoek naar een Office Manager & Personal Assistent.

Ter ondersteuning van partners en team ben je de spin in het web. In deze functie ben je breed inzetbaar van proactieve ondersteunende werkzaamheden van de Managing Partners, het verzorgen van het kantoor en alle faciliteiten en het uitvoeren van lichte administratieve werkzaamheden. Administratieve werkzaamheden omvatten zowel financiële administratie als ook de hr-administratie. De functie is uitvoerend en organisatorisch van aard en heeft zowel interne als externe contacten.

Je beschikt minimaal over een afgeronde opleiding op Office Management, dan wel administratief MBO-niveau en hebt daarnaast ruime werkervaring opgedaan binnen een vergelijkbare functie (minimaal 3 jaar). Tevens beschik je over een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. Kennis van en ervaring met het administratieprogramma Exact is een pre, net zoals Beheersing van Microsoft Word en Exact en/of Apple Pages, Keynote en Numbers. Maar het allerbelangrijkste vinden we je enthousiasme als steunpilaar voor het gehele team.

We schatten op dit moment in dat deze functie 24 uur per week is. Je rapporteert direct aan de Managing Partners.

Ben je geïnteresseerd? stuur dan een korte motivatie en je CV naar info@conceptional.nl

Nieuwsgierig wat we voor u kunnen betekenen?

NEEM CONTACT OP