Creative Minds in Sustainable F&B

We create F&B concepts and places that understand and surprise you and your guests.

From appetite to satisfaction for:

Wat vinden onze klanten

Het was een plezier om samen te werken met het professionele team van Conceptional. Ze hebben het beste uit ons gehaald! Dank! ;-)
Ralf Knikkenberg Manager Catering - Rotterdam Ahoy
Wat Conceptional bijzonder maakt is dat zij heel goed in staat zijn om op strategisch niveau mee te denken, om de vertaling te maken naar een conceptplan en om vervolgens van daaruit de volledige en integrale operationele invulling van een concept te maken.
Mark Hartmans Commercieel Directeur - Albron Catering
Conceptional is voor ons als de Spiegel van de stiefmoeder van Sneeuwwitje. Eerlijk, open en direct en heeft op elk niveau medewerkers die ons nog mooier en beter kunnen maken.
Fons Jurgens CEO - De Efteling
Met Conceptional heb ik een partner gevonden die mij helpt op zowel strategisch, tactisch als operationeel vlak. De holistische kennis van het Conceptional team en de inzichten van de markt zijn zeer waardevol gebleken in alle projecten. Hun betrokkenheid en flexibiliteit maken dat zij echt onderdeel uitmaken van ons team
Niko Vanderschelden Head of Operations Development - Roompot
Conceptional is een van de beste F&B Strategy Consulting bedrijven. Niet alleen vanuit het oogpunt van Placemaking & Concept Development, maar ook vanwege hun expertise op het gebied van F&B operations. Als u een nieuw project wilt starten, aarzel dan niet om contact op te nemen met Conceptional
CJ LiveCity Experience Design Department
Voor ons nieuwe Food Masterplan hebben we samengewerkt met Conceptional - van een nieuwe foodvisie voor ons park tot het ondersteunen van onze operations bij het omzetten ervan in realiteit. Conceptional heeft ons op elk niveau geadviseerd, van strategisch tot operationeel. Naast een hoog niveau van bekwaamheid binnen het hele team, zijn het ook nog eens prettige mensen om mee samen te werken!
Jonas Luttermann COO – Universe Science Park
Conceptional heeft RCE geholpen bij het vertalen van intern onderzoek naar een strategisch groeiplan om zo gedegen plannen te maken voor onze groei. Hun vastberadenheid en ervaring waren waardevol om dit strategische groeiplan tot een succes te maken.
Erik Theeuwes Director F&B - Restaurant Company Europe

Sluit je aan bij the Sustainable Food Route!

Wij helpen foodservice brands en organisaties graag om op een holistische, realistische en met name pragmatische manier te verduurzamen en te starten op deze belangrijke reis. Een op maat gemaakte Sustainable Food Route, met pragmatische en concrete korte en lange termijn doelstellingen, vertaald naar de impact op propositie, systemen, processen en organisatie.

Lees meer