Hospitality & Catering

Opening Frames & Café Coco op Amsterdam Airport Schiphol

Op 29 februari en 10 maart 2016 opende respectievelijk Frames en Café Coco in Lounge 2 van Amsterdam Airport Schiphol...

maart 30, 2016

Op 29 februari en 10 maart 2016 opende respectievelijk Frames en Café Coco in Lounge 2 van Amsterdam Airport Schiphol.

In samenwerking met HMSHost heeft Conceptional beide Food & Beverage concepten ontwikkeld. HMSHost is onderdeel van Autogrill S.p.A. – ‘s werelds grootste leverancier van Food, Beverage en retaildiensten voor reizigers. HMSHost is in samenwerking met Amsterdam Airport Schiphol gestart voor de herontwikkeling van de horeca van Lounge 2 (Airside) van de luchthaven.

Frames

Frames is een state of the art bar concept waarin travel en cultuur samenvloeien. Men kan hier terecht voor bar food en een internationale selectie van wijnen in een kunstzinnige omgeving. Dit alles in samenwerking met het Stedelijk Museum Amsterdam. Het architecturale design van Frames is ontwikkeld in samenwerking met Tjep.

Café Coco

Bij Café Coco ontmoet foodservice food retail; een full service concept met gerechten van hoge kwaliteit in een luxe omgeving. Geniet van een glas champagne vergezeld van luxe pralines. De look & feel en design is tot stand gekomen in samenwerking met Studio Linse.

We zijn zeer trots op het resultaat en wensen HMSHost veel succes met de operatie. 

Nieuwsgierig wat we voor u kunnen betekenen?

NEEM CONTACT OP