Conceptional Services

Understand. Surprise. Enjoy.

Ben je benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?

Download de brochure

Klik voor onze trendvideo

What makes a space a place?

Over F&B Placemaking.

Als verhuurder bent u altijd op zoek naar manieren om de capture rate (bezoekersratio’s) te laten stijgen, verblijfstijd te verlengen en daarmee de huurinkomsten te maximaliseren. U wilt uw doelgroep ontvangen in een fijne sfeer met een passend aanbod, waardoor ze langer verblijven. Dit vraagt om placemaking, waar wij ervoor zorgen dat F&B zijn rol speelt. Door gezamenlijk de juiste mix van diverse F&B-concepten, omliggende activiteiten, design en activatie te bepalen, zorgt u ervoor dat mensen langer willen blijven, terug willen komen en ook nog eens meer gaan besteden. Wij helpen u graag om deze rendabele F&B-locatie te realiseren.

VAN ANALYSE TOT EN MET IMPLEMENTATIE

Onze manier van werken

Wij ontwikkelen van analyse tot implementatie. Na de analyse ontwikkelen wij een F&B Masterplan gebaseerd op positionering (P), kwaliteit (Q) en commercieel waarde (€). Wij zoeken naar de juiste mix van F&B-brands/-concepten, overige activiteiten en design. Om ervoor te zorgen dat een locatie tot in de perfectie opereert, ondersteunen wij de architect in het maken van keuzes. Tevens zorgen wij dat het F&B Masterplan op de juiste manier wordt uitgerold door het selecteren van de operators, ze enthousiast te maken voor de verhuur en hen te ondersteunen in hun concept.

Conceptional F&B Placemaking model Analyse Feasibility study F&B Placemaking Masterplan Design Begeleiding F&B Leasing Concept Ondersteuning
Conceptional stock photo of man making a selfie with people sitting behind him

F&B verhoogt de
verblijfstijd

WAT WE VOOR U KUNNEN BETEKENEN

Pakketten F&B Placemaking

Kijkend naar uw behoeften en situatie selecteren we samen met u een passend pakket.

  • 1. Quick Scan

    Inzicht huidige F&B situatie
  • 2. F&B Visie

    Uitgangspunten F&B Visie en strategie
  • 3. F&B Masterplan

    Volledige uitwerking van de F&B Visie en strategie

“A company that is at the front end of why!”

- Tony de Graaf, Multi

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?