F&B Mergers & Acquisitions services

Quick Scan

Om er zeker van te zijn dat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan, starten we met een Quick Scan analyse om inzicht te krijgen in de mogelijke doelstellingen, (financiële) haalbaarheid en risico's. Aan de hand van de Quick Scan kijken we naar de review van de business cases en de initiële SWOT & RISK analyses. We analyseren het concept, het business model en de performance & groeimogelijkheden.

F&B Vendor Due Diligence

Wij assisteren bij het due diligence-proces. Als onderdeel van het transactieteam, adviseren wij financiële en juridische adviseurs, om bedrijfsspecifieke informatie en risico’s te identificeren. Daarnaast voeren we een gedetailleerde due diligence uit naar de status en duurzaamheid van merkbelofte, het concept, de branding, menu, operaties, mensen & middelen, potentieel van de individuele locatie en het toekomstige groeipotentieel in specifieke markten.

F&B Plan to Win

Gedurende “Plan to Win” stellen we een gedetailleerde strategie op om zo de optimale (financiële) prestaties te realiseren. Waarmee we een masterplan van toekomstige strategie & positionering verzorgen en ook voor een huidig concept & portfolio. 

F&B Concept (re)development

Tijdens de F&B concept (her)ontwikkeling bieden wij ondersteuning bij het ontwerpen en herontwerpen van het concept, dit doen wij vanaf de eerste ideevorming tot en met de implementatie en verdere uitrol.

F&B Plan to grow

Wij zorgen ervoor dat de concept (her)ontwikkeling een solide basis vormt voor groei en toekomstige uitrol tijdens het F&B plan om te groeien. Verder verzorgen wij locatie acquisitie, ontwikkelingsplannen, toetreding tot nieuwe markten en franchise werving.

Nieuwsgierig wat we voor u kunnen betekenen?

NEEM CONTACT OP