F&B Brand & Concept Development

Roompot Wijdenes

Implementatie F&B op Wijdenes

Roompot – The Netherlands
Hospitality & catering Leisure

Roompot is een leidende aanbieder van vakantieparken in Europa. In totaal heeft de groep meer dan 200 vakantieparken in Nederland, Duitsland, België, Frankrijk en Spanje in portfolio.

Nadat we in opdracht van Roompot de F&B Concept Strategie hebben opgesteld waarmee Roompot strategische keuzes in het F&B aanbod kan maken op het gebied van concepten, hybride en flexibele modellen, assortiment, design en presentatie, heeft Roompot Conceptional gevraagd om de eerste vertaling te doen t.b.v. het nieuwe park Wijdenes.

Samen met het team van Roompot zijn we gestart met de uitrol en verdere ontwikkeling van Roompot’s self-service-shop in combinatie met retail, leisure & entertainment en front office. Dit concept is perfect voor de relatief kleinere parken omdat het efficiënt is ingestoken en door 1 medewerker kan worden bediend. De medewerker kan zowel een receptie functie vervullen alsmede de fietsverhuur en het F&B aanbod beheren.

Het assortiment bestaat uit onder andere verse bake-off broodjes, sandwiches, salades en juices & smoothies, maar vult ook het avondmoment voor gasten in de accommodaties met maaltijden en pizza’s. Ook kunnen gasten genieten van een vers kopje koffie. De self-service-shop biedt verder een kleine seating area en een groot en terras in een licht en modern design.

Conceptional heeft de vertaling gemaakt van concept plan naar menu, van menu naar functionele lay-out en van functionaliteit naar bijbehorende apparatuur met de juiste flow en routing. Daarnaast heeft Conceptional ondersteund in het gehele implementatieproces naar realisatie.

Nieuwsgierig naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact op