F&B Brand & Concept Development

Roompot Kijkduin

Implementatie van F&B concept development voor Roompot Kijkduin

Roompot – The Netherlands
Hospitality & catering

Roompot is een leidende aanbieder van vakantieparken in Europa. In totaal heeft de groep meer dan 200 vakantieparken in Nederland, Duitsland, België, Frankrijk en Spanje in portfolio.

Nadat we in opdracht van Roompot de F&B Concept Strategie hebben opgesteld waarmee Roompot strategische keuzes in het F&B aanbod kan maken op het gebied van concepten, hybride en flexibele modellen, assortiment, design en presentatie, heeft Roompot Conceptional gevraagd om de eerste vertaling te doen t.b.v. het nieuwe park Kijkduin.

Samen met het team van Roompot zijn we gestart met de uitrol en verdere ontwikkeling van Roompot’s Brasserie en bar, pizza, snack en coffee bakery concept. Deze modulaire concepten zijn dusdanig ontwikkeld dat ze binnen de diversiteit aan parken op het gebied van target groups, capaciteit, piek- en dal bezettingen en locatie kunnen worden toegepast.

Conceptional heeft de vertaling gemaakt van concept plan naar menu, van menu naar functionele lay-out en van functionaliteit naar bijbehorende apparatuur met de juiste flow en routing. Daarnaast heeft Conceptional ondersteund in het gehele implementatieproces naar realisatie en opening van de vernieuwde F&B op park Kijkduin.

Nieuwsgierig naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact op