F&B Brand & Concept Development

Roompot De Peel

Roompot’s All Day Cafe concept in combinatie met retail, leisure & entertainment en front office, vertaald in Roompot park De Peel

Roompot – The Netherlands
Leisure

Roompot is een leidende aanbieder van vakantieparken in Europa. In totaal heeft de groep meer dan 200 vakantieparken in Nederland, Duitsland, België, Frankrijk en Spanje in portfolio.

Nadat we in opdracht van Roompot de F&B Concept Strategie hebben opgesteld waarmee Roompot strategische keuzes in het F&B aanbod kan maken op het gebied van concepten, hybride en flexibele modellen, assortiment, design en presentatie, heeft Roompot Conceptional gevraagd om de vertaling te doen t.b.v. park De Peel.

Samen met het team van Roompot zijn we gestart met de uitrol en verdere ontwikkeling van Roompot’s All Day Cafe concept in combinatie met retail, leisure & entertainment en front office. Dit concept is perfect voor de parken van middelgroot formaat omdat het efficiënt is ingestoken middels een flexibel servicemodel welke gewijzigd kan worden tussen hoog- en laagseizoen bezetting van het park. De operatie in laagseizoen kan gedaan worden middels 1 medewerker die zowel een receptie functie kan vervullen, de retail kassa kan bemannen alsmede de fietsverhuur, minigolf en het F&B aanbod kan beheren middels 1 counter waarin al deze functies efficiënt en sfeervol zijn verwerkt.

Het All Day Cafe biedt een menukaart met een optie voor ieder moment van de dag middels een beperkt ontbijt, lunch en diner aanbod alsmede een take-away assortiment. Het assortiment is dusdanig opgesteld dat het operationeel weinig handelingen betreft en door alle medewerkers kan worden gedaan. Tevens heeft het All Day Cafe een kleine retail met verse bake-off broodjes, sappen en de dagelijkse essentials. Het All Day Cafe biedt verder een seating area en een groot terras in een licht en modern design.

Conceptional heeft de vertaling gemaakt van concept plan naar menu, van menu naar functionele lay-out en van functionaliteit naar bijbehorende apparatuur met de juiste flow en routing. Daarnaast heeft Conceptional ondersteund in het gehele implementatieproces naar realisatie.

Nieuwsgierig naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact op