F&B Brand & Concept Development

FOOD&I

Een uniek (insight driven) platform met 24/7 F&B services.

Facilicom – The Netherlands
Hospitality & catering

In opdracht van Facilicom is Conceptional gevraagd een visie & strategie te definiëren voor de herintreding van Facilicom in de cateringmarkt.  Doel was een nieuwe voor de cateringmarkt toekomstbestendige propositie voor de Benelux markt neer te leggen. Op basis van de neergelegde visie en strategies heeft Conceptional vervolgens het  bedrijfsplan verder uitgewerkt en is ondersteund bij de oprichting en inrichting van de organisatie als ook de volledige merkontwikkeling en. conceptontwikkeling van de diverse catering-functies.. Dit heeft geleid tot het lanceren van het concept FOOD&I

Hierbij is de volgende brand-promise gedefinieerd :”FOOD&I is een uniek (insight driven) platform met 24/7 F&B services om 24/7 te voldoen aan de food behoefte van de eindgebruiker. Er wordt daarbij een positieve impact achterlaten op de persoon en de omgeving, op een transparante, menselijke en slimme manier.

FOOD&I gaat over de relatie met food. Als individu, als opdrachtgever of als partner. FOOD&I is oprecht geïnteresseerd in JOU, jouw doelen, wie je bent, jouw drijfveren, welzijn en connectie met eten. Door smart learning technologie kunnen we gerichter inspelen op wat jij echt wil en wanneer je het wilt. Resulterend in een kleiner, gerichter, betaalbaarder en kwalitatiever assortiment waarbij eten weer de hero is en het gedesigned is om positieve impact te maken.”

Het concept richt zich niet alleen op het verzorgen van eten en drinken op de werkplek maar focust zich op een platform-gedreven oplossing voor werknemers, inclusief services zoals boodschappen die het  algehele welzijn op het gebied van de all-day food behoefte verzorgt.

Nieuwsgierig naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact op