F&B Brand & Concept Development

Exki

Een quick scan voor het merk Exki op de Nederlandse markt.

Exki – The Netherlands
Hospitality & catering

Bij Exki verbinden ze snel gemak met natuurlijke voeding. Al meer dan 20 jaar (10 op de Nederlandse markt) pleiten zij voor een gezonde en duurzame keuken die goed is voor je gezondheid maar ook voor de planeet. Exki is een gevestigd en succesvol merk in Europa maar ziet nog steeds kansen voor potentiële groei van het merk op de Nederlandse markt.

Het hoofddoel van het project was om een quick scan uit te voeren voor het merk Exki op de Nederlandse markt met een specifieke inzoom op de locatie Amsterdam CS. Om een beter inzicht te krijgen in de huidige locatie en het merk werd een locatiebezoek uitgevoerd. Na het locatiebezoek volgde een korte oriëntatie & marktanalyse om de positionering van Exki in Amsterdam en in de Nederlandse markt als geheel te begrijpen. Om echt te co-creëren aan het project werden workshops uitgevoerd om alle relevante input te krijgen die nodig was om tot een heldere oplossing te komen.

Dit is vastgelegd in een gedetailleerde concept quick scan presentatie. In de presentatie hebben we aandacht besteed aan branding, signing & wayfinding, flow & routing, product & counter presentatie, en menu & pricing. Daarnaast zijn de eerste gedachten gegeven over branding en merkpositionering in de Nederlandse markt.

Nieuwsgierig naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact op