F&B Brand & Concept Development

Alamar Dunkin

Lokaal design binnen het internationale DUNKIN' kader.

Alamar – Mena Region
Hospitality & catering

Alamar is een master franchisenemer en operator voor DUNKIN’ in Noord Afrika. Samen met het team van Alamar werken wij aan een volledig re-concept & design van de winkels voor DUNKIN’ en de flagship store in Marokko. Alamar heeft een solide positie in de regio van de QSR-industrie en heeft een snel groeiend & divers Food & Beverage aanbod.

De belangrijkste doelstelling van het project was het creëren van een op maat gemaakt lokaal design om de algemene klantervaring en merkcommunicatie in de winkel te verbeteren binnen het internationale DUNKIN’ kader. De nadruk ligt op marktleiderschap, technologie en innovatie, kwaliteit en koffie, terwijl de lokale gemeenschap wordt omarmd. Dit nieuwe ontwerp is afgeleid van grondige marktanalyses en diepgaand onderzoek naar de relevante lokale doelgroepen. Op basis van duidelijke ontwerp principes hebben we de koffiecultuur, mobiele afhaalmogelijkheden, op maat gemaakt grafisch ontwerp en communicatiecontactpunten verbeterd. Zo wordt het een holistische en naadloze ervaring.

Dit is vastgelegd in gedetailleerde en duidelijke brand & design handleidingen waardoor het ontwerp efficiënt en uniform kan worden toegepast bij nieuwbouw, redesigns en andere merkcontactpunten. Gevolgd door het opzetten van een duidelijk design-pack proces waardoor swift-roll out in de regio mogelijk is.

Nieuwsgierig naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact op