F&B Brand & Concept Development

Alamar Domino’s

Lokaal concept binnen het internationale Domino's Pizza kader.

Alamar – Mena Region
Hospitality & catering

Alamar is een master franchisenemer en operator voor Domino’s (450 winkels) in de MENAP (Midden Oosten, Noord Afrika en Pakistan) regio. Samen met het team van Alamar werken wij aan een volledig re-concept & design van de winkels voor Domino’s en een implementatieprogramma in de regio. Alamar heeft een solide positie in de regio van de QSR-industrie en een snel groeiend & gediversifieerd Food & Beverage aanbod.

Het hoofddoel van het project was het creëren van een op maat gemaakt lokaal concept om de algehele ervaring van de klant in de winkel en de merkcommunicatie binnen het internationale Domino’s Pizza kader te verbeteren. De nadruk ligt op marktleiderschap, technologie & innovatie, kwaliteit & versheid waarbij de lokale gemeenschap wordt omarmd. Dit nieuwe concept is het resultaat van grondige marktanalyses en uitgebreid onderzoek naar de relevante lokale doelgroepen. Op basis van duidelijke uitgangspunten voor het concept hebben we de pizza bioscoop ervaring verbeterd en duidelijke richtlijnen en design voor merk en communicatie punten. Hierdoor wordt het een holistische en geïntegreerde ervaring.

Dit is vastgelegd in gedetailleerde en duidelijke brand & design handleidingen waardoor het ontwerp efficiënt en gelijkmatig kan worden toegepast voor nieuwbouw, redesigns, mobiele units en andere merk punten. Gevolgd door het opzetten van een duidelijk design-pakket proces waardoor een soepele implementatie in de GCC regio mogelijk is.

Nieuwsgierig naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact op