Hospitality & Catering

Opening Albert Heijn Bakery Café & Deli Kitchen

Vanmorgen opende Albert Heijn het Bakery Café en de Deli Kitchen in de Albert Heijn XL op het Gelderlandplein in...

februari 24, 2017

Vanmorgen opende Albert Heijn het Bakery Café & Deli Kitchen in de Albert Heijn XL op het Gelderlandplein in Amsterdam. Conceptional is trots dat we deze concepten in samenwerking met Albert Heijn hebben mogen ontwikkelen. Hieronder een korte toelichting van beide concepten:

Bakery Café

Het Bakery Café is een uitnodigende plek bij de ingang van de Albert Heijn-winkel waar klanten voor of na het boodschappen doen kunnen genieten van een kop koffie en een broodje. Er worden negen soorten Perla Excellent koffies geschonken van 100% Arabicabonen en er zijn diverse sappen en smoothies. Wie trek heeft kan zelf een vers belegd broodje samenstellen of kiezen voor een van de andere producten zoals gourmet-tosti’s, gemaakt van oergranen tarwebrood van onze bakkers, of iets zoets.

Deli Kitchen

De Deli Kitchen heeft een uitgebreid assortiment van salades, maaltijden, pizza’s en gegrilde kip om ter plekke op te eten of mee naar huis te nemen. Hier kun je met ruim 30 ingrediënten je salade samenstellen en zelf de toppings op de pizza’s kiezen. De verschillende soorten gegrilde kip – bijvoorbeeld Mediterraans of Oosters – kunnen los worden gegeten of met verse gecrushte aardappeltjes uit de oven en gegrilde groenten worden aangevuld tot een complete maaltijd. En dan zijn er nog maaltijden speciaal gemaakt voor AH door chefkoks, van andijvie met stoofvlees tot een Maleisische beef curry en pompoen caponata.

De twee nieuwe modules zijn zo gebouwd dat ze voor elke winkel op maat gemaakt kunnen worden. De ambitie is dan ook om klanten van tientallen Albert Heijn-winkels te verrassen met lekkere producten van het Bakery Café en de Deli Kitchen.

Lees hier het persbericht vanuit Albert Heijn: http://nieuws.ah.nl/albert-heijn-introduceert-bakery-cafe-en-deli-kitchen/

Nieuwsgierig wat we voor u kunnen betekenen?

NEEM CONTACT OP