Merel Broekhuis

Junior Concept Developer

Special skills
Creatief, gedreven, leergierig, doorzetter, multitasking

Passie & Interesses
Patisserie, culinair genieten, koken, Frankrijk Als klein meisje was Merel altijd al bezig gastvrijheid, eten en drinken. Hierop volgde een opleiding aan de Hotel Management School Maastricht waar haar passie voor de foodservice industrie zich verder ontwikkeld heeft. Door haar interesse in de ontwikkelingen en trends binnen de foodservice was een managementstage bij Conceptional dan ook een logische zet. Tijdens haar stage heeft Merel ondersteund bij verschillende projecten.

Dankzij haar creativiteit, ervaring in het organiseren van food evenementen en haar opgedane ervaring op het gebied van conceptontwikkeling heeft Merel een brede visie op het ontwikkelen van vernieuwende concepten. Door vrienden wordt Merel beschreven als een perfectionist en harde werker met oog voor detail. In haar vrije tijd uit Merel haar creativiteit in haar passie voor patisserie. Ze heeft verschillende patisseriecursussen gevolgd en hoopt ooit haar eigen dessertrestaurant te ontwikkelen.