Liesbeth Pirovano

Office Manager

Special skills
Kritisch, nauwkeurig, leergierig, enthousiast

Passie & Interesses
Italiƫ zowel culinair, taal als cultuur, gezonde levensstijl, sporten

Liesbeth Pirovano is na haar studie aan de Ecole International Tunon gaan werken als Partnership Manager bij een kabelmaatschappij. Hier was zij medeverantwoordelijk voor het afsluiten van film- en televisiecontracten en onderhield zij goede relaties met alle relevante nationale en internationale partners. Door haar Italiaanse roots en haar passie voor dit land heeft zij zichzelf de taal eigen gemaakt en wordt zij door haar Italiaanse vrienden steeds opnieuw verrast door grenzeloze gastvrijheid, culturele verschillen, nieuwe recepten, culturele ontdekkingen, nieuwe ontmoetingen en blijft dit land haar steeds weer boeien.

Liesbeth is moeder van 3 jonge kinderen die ervoor zorgen dat ze steeds op zoek is naar goede voeding, natuurlijke ingrediƫnten en mooie producten om ieder dag opnieuw weer verrassend te zijn. Ze is ervan overtuigd dat wat je kinderen in hun jeugd meegeeft, zoals goede voeding en eerlijke producten, respect voor natuur en dier, zij dit later ook belangrijk zullen vinden.

Liesbeth is ook in de sport actief en is als jeugdtrainster bij een sportvereniging omgegaan met grote groepen kinderen.

Het werken bij Conceptional ziet zij als een leuke uitdaging waarbij de bovenstaande zaken als relatiebeheer, verschillende culturen en eerlijke voeding een leuke combinatie is.