Over ons

Wie zijn wij?

Conceptional ontwikkelt, optimaliseert en begeleidt horeca concepten, van analyse tot en met de implementatie. Rendement en structuur staan centraal in onze aanpak. Wij helpen u bij het ontwikkelen van concepten en formules die de investering meer dan waard zijn. Dit doen wij met een team van specialisten welke een brede ervaring hebben in de foodservice industrie. ↓

Kernwaarden

Conceptional richt zich in haar werkzaamheden op vijf pijlers: inspire, innovate, improve, independent en international.

Inspire

Weten hoe je iets goed moet doen. Voor de professionals van Conceptional is dat dagelijkse kost. Een constante factor in ons werk is het vertalen van trends en ontwikkelingen in de wereld naar inspirerende Food and Beverage concepten.

Innovate

De grootste uitdaging in ons vak is nieuwe ideeën ontwikkelen en vormgeven, innoveren dus. En dat doen we graag samen met u.

Improve

We willen graag samen met u een goed resultaat bereiken. Die gedachte leeft sterk bij onze werknemers: Met Conceptional haalt u meer uit uw vierkante meters, uw investering en uw mensen.

Independent

Conceptional werkt onafhankelijk. Wij brengen de juiste partijen samen en zorgen voor synergie. Met Conceptional heeft u toegang tot de belangrijkste spelers in de markt van Food an Beverage concepten.

International

Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring met nationale en internationale horeca concepten en brands, opgebouwd met het werken op locaties in binnen- en buitenland.