Diensten

Wat kan Conceptional voor u betekenen?

Ontwikkeling

Ontwikkeling van Tailor made concepten

Bij het ontwikkelen van een horeca concept werkt Conceptional volgens een beproefd ontwikkelingsmodel. Van analyse tot en met de implementatie.

Our Way Of Working ↓

Gebiedsontwikkeling

Business development, concession planning

Conceptional haalt er het beste uit op het gebied van horeca positionering, de ontwikkeling van producten of diensten en de verbetering van productiviteit, kwaliteit & flexibiliteit.

Erika

Conceptional Coach®

Conceptional beoordeelt een horeca concept op het gebied van de € (omzet versus rendement), P (positionering) en Q (kwaliteit) aan de hand van “haar” ERIKA model.

Conceptional Coach® ↓

Franchise

Franchise begeleiding

Indien er gekozen wordt voor het franchise model is het noodzakelijk vanuit de franchisor een Franchisee Agreement op te stellen. Conceptional begeleidt zowel de franchisor als de franchisee in dit proces.

Signage & Communicatie

Concept communicatie & signage

Conceptional bedenkt, optimaliseert en realiseert integrale concept communicatie & signage voor nieuwe en bestaande horeca locaties.

Concept Communicatie & Signage ↓

Implementatie

Concept implementation & start-up

Conceptional begeleidt bij de implementatie van de Food and Beverage concepten voor, tijdens en na de opening.

Our way of working

Bij het ontwikkelen van een concept werkt Conceptional volgens een beproefd ontwikkelingsmodel. De start is een uitgebreide (gebieds) analyse. We brengen de specifieke eigenschappen en het potentieel van een locatie in kaart, maar kijken ook naar de doelgroep en hun gedragspatronen. In de Conceptional Score Card komt de haalbaarheid tot uiting. De Conceptional Briefing vormt het hart van het te ontwikkelen concept. Hierin worden alle relevante onderdelen van een concept uitgewerkt en worden relevante trends en ontwikkelingen verwerkt. Na het goedkeuringsproces volgt de fase van briefen, implementeren en de audit. Onze keukentechnisch specialist gaat aan de slag met het intekenen van de benodigde apparatuur en onze designers brengen het concept tot in detail in beeld. Signage & Communicatie wordt ontworpen, geproduceerd en op de juiste plek in het concept geplaatst. De begeleiding van de feitelijke bouw en inrichting vormt de kern van de implementatiefase. Een belangrijke milestone voor u (en voor ons!) is de opening. Het moment waarop uw ideeën werkelijkheid worden.
Ontwikkelingsprocess

Ontwikkelingsprocess

Conceptional Coach®

Vraagbaak en spiegel voor Food and Beverage Concepten

Conceptional beoordeelt een horeca concept op het gebied van de (omzet versus rendement), P (positionering) en Q (kwaliteit) aan de hand van “haar” ERIKA model. Hierin wordt gekeken naar de match tussen de gewenste (toekomstige) situatie en de werkelijkheid.

Concept Communicatie & Signage

Flow-chart_DEF-01-01-edited
Flow chart_DEF-01-02
Flow chart_DEF-01-03