Als stagiair bij Conceptional vervul je de rol van all-round junior projectmedewerker. Als je bij ons stage komt lopen, word je in de eerste weken actief ingewerkt. Je leert de mensen kennen, de werkwijzen, de markt en de procedures. Daarna ga je zelfstandig aan de slag met verschillende opdrachten en ben je mede verantwoordelijk voor het mede ontwikkelen van concepten.

Functieomschrijving

  • Ondersteuning in uitvoering van conceptontwikkeling -> projecten
  • Ondersteuning in de algemene bedrijfsvoering -> projecten
  • Stageopdracht: Concept ontwikkeling & Trendwatching

Functieprofiel

  • 3e / 4e jaars HBO (Hoger Hotelmanagement een pre)
  • Affiniteit met Food & Beverage en conceptontwikkeling
  • Secuur en geordend
  • Analytisch vermogen
  • Creatief en denkt out of the “box”
  • Kan onder tijdsdruk werken
  • Teamplayer
  • Zelfstandig en assertief
  • Integer
  • Wil in het bedrijf en zichzelf investeren
  • Zet in denken en doen de klant centraal
  • Gedegen kennis van Word, Excel, Power Point of Pages, Numbers, Keynote
  • Beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
  • Is gastvrij en servicegericht naar collega’s en bovenal naar relaties

Conceptional biedt binnen de food sector

  • Actuele marktkennis van de Foodservice markt
  • Een dynamische werkomgeving in een hecht teamverband
  • De top van de Foodservice branche als klant
  • Verantwoordelijkheden op HBO niveau
  • Onderdeel van het team: echt meewerken
  • Kennis over van analyse fase tot en met de implementatie (haalbaarheid)

 

Voor meer informatie & sollicitatie:

Jeanne Dinkgreve
T 070 2055688
E dinkgreve@conceptional.nl
W www.conceptional.nl